OTP Bank Liga 2024/2025

Nagyszerű hangulatban futballozhattak

A DVSC szombaton magabiztos és megérdemelt, 2-0-s győzelmet aratott a keleti rangadón a Diósgyőr felett. A lefújást követően a Hajdú-bihari Naplónak nyilatkozott a kilencven percet pályán töltő, a Lokinál kölcsönben szereplő játékosunk, Szécsi Márk, aki remekül futballozott, kapufát is lőtt, majd a 82. percben egy gyönyörű fejes góllal koronázta meg teljesítményét.

– Az első félidőben több lehetőségünk is volt, hogy betaláljunk, de nem tudom, miért nem sikerült, a második játékrészben azonban két gólt is szereztünk. Megmondom őszintén, 0-0-s állásnál is tudtam, hogy megnyerjük a meccset, hisz már akkor is nagy fölényben futballoztunk. A Diósgyőrnek csupán egy helyzete volt, amelyet Nagy Sanyi emberfeletti védéssel hárított. A vezető gólunk után a borsodiak nagyobb kockázatot vállaltak, de így is nekünk volt több helyzetünk – fogalmazott Szécsi Márk, aki a fejes gólját is felelevenítette. – A második találatunk előtt közvetlenül beindultam a kapu felé. Bódi Ádámtól számítottam átadásra, de mivel lesen voltam, visszább kellett lépnem. Ezt követően újra elindultam, mert láttam, hogy Haris Attila beadja a labdát. Szerencsére odaértem és sikerült befejelnem a kapuba. Egyébként Bódi Ádám is érkezett mögöttem, szóval, ha én nem érem el, akkor ő is a hálóba juttathatta volna a labdát. Mindenképp Attilát kell dicsérni, mert remekül adott középre, amely mind a kettőnket ziccerben talált volna. Nagyszerű, hogy ilyen hangulatban focizhattunk. A szurkolók is kellettek ahhoz, hogy megnyerjük a keleti rangadót.

Szombaton tovább folytatódik a bajnokság, a DVSC a bajnok MOL Vidi FC-hez látogat az OTP Bank Liga 4. fordulójában.

– Nem jelent számunkra előnyt, hogy a fehérváriak kedden BL-selejtezőt játszanak, hisz bő és erős keretük van, ezért akkor is nehéz meccs lesz, ha a pihentebb játékosaik kapnak majd szerepet. Nyílt sisakos küzdelemre számítok, hiszen ott is győzni szeretnénk, amely érdekében mindent megteszünk majd – zárta szavait Szécsi Márk a Hajdú-bihari Naplónak.